עינת, תודה רבה על הכל, היה מעניין מאד וחשוב. אין ספק שעזרת לנו לתווך בין הרעיונות על הנושא לבין המשמעויות והעשייה.
טליה רוזיק
מנהלת פיתוח ארגוני נספרסו
הי עינת, תודה רבה על שבוע מדהים שלקח אותנו להמון מקומות חדשים ופתח בפנינו אפשרויות נוספות וכמובן כלי ניהול חדש. נהניתי מאוד לעבוד איתך, הובלת את הסדנאות ביד רמה, הצלחת ליצור עניין ולדאוג שכולם יהיו שותפים מלאים על אף האתגר שבזום. הפידבקים של כל המשתתפים לגביך היו מדהימים וכולם ממש אהבו את הכלים, הדרך וההובלה שלך, בהחלט היית שינוי מרענן עבורנו במיוחד בתקופה שכזו.
קרן מלול, מנהלת איכות סביבה& Cost transformation
קימברלי קלארק
Einat, your work was excellent and you are lovely as a person and very professional, I am very pleased with what we mannged yesterday
סילביה שוורצקוף
STKI
"רציתי להודות על היום המועיל, המעניין והמחשבתי שעברנו יחד, התגובות מצויינות"
מירב שי
מחלקת הסברה, רשות העתיקות
"היי עינת, קודם כל תודה! אני הולכת עם המפגש הזה ומרגישה שעצם קיום המפגש היה למידה משמעותית - על סיעור מוחות צוותי, על פיתוח משותף, על כיוונים שונים של חשיבה, על דיון. כבר הרווחנו. אני מרגישה שאספנו מספיק בשביל לצאת למהלך של פיתוח כלי משותף וכאמור יש לי ממש וויז'ן של איך זה הולך להיראות."
מיכל זמורה, מפתחת תוכן
הקרן לעידוד יוזמות חינוכיות
נפגשנו הפעם בסימן מפות חשיבה. כלי מעולה למתן ביטוי ויזואלי של תהליכי חשיבה. ליוותה אותנו עינת להב, ועזרה לנו לחדד כיוונים לגבי הפעילויות שאנחנו עושים היום, למשל בעיריית רמלה ובמיזמים שנולדו לאחרונה, כגון מערכת לחיבור משפחות לארוח בשעת חירום. ואפילו נולד לנו מיזם חדש ביום הקצר הזה.
דורון שטייר
Tecy - טכנולוגיה לקהילה מבית עתידים
"עינת יקרה, תודה על הדרך המרתקת שעשית איתנו היום, בכזה נועם והקשבה ורגישות, זה לא פשוט ככה להוביל קבוצה ולזהות את הדברים החשובים, תענוג אמיתי"
הדס אלה
מנהלת בתכנית קרב, החברה למתנ"סים